Jeg skal lige lære det

… altså at holde sommerferie. Al den tid, alle de muligheder, hvad fanden skal man tage sig til?!

Jeg faldt i bogfælden, fordi jeg ikke har læst litteratur for sjov i to år. Da Vika var spæd, syntes hun, at det der søvn i løbet af dagen var overvurderet, så der var ikke meget tid. Og efter jeg er startet på uni igen, har jeg kun haft tid til at læse sådan noget pisseklogt og i bund og grund ret kedeligt.

Så okay: Du må vælge alt, Laura. Lige den allermest intetsigende, ligegyldige, pissedumme bog, du kan komme i tanke om. Ja i know, valget er ret indlysende, ikke sandt?

 

 

 

 

 

Fifty

 

Jeg blev forarget, da jeg læste en ganske fængende kommentar i Politiken i september. Jeg havde også fnist lidt af den her husmorpornobog, som amerikanerne lovpriste, og danskerne slagtede. Men efter at have læst Annegrethe Rasmussens indlæg, blev jeg også pas på det, hun kalder “den danske kulturelite”. For ja, hvis den bog er så pisse lovprist alle mulige andre steder i verden, hvorfor skal danskerne så hagle den ned? Fordi vi føler os bedre end alle andre, og er så fine på den med artyfartyness og kunstertyper.

Men nu har jeg læst den, og jeg må give de danske snobrøve ret. Mangen til gedigent lort skal man lede længe efter. Forfatteren har præsteret et værk på over 500 sider, og jeg har ikke tal på, hvor mange gange, den unge Ana bider sig i læben og bliver bedt om at spise mad af den mystiske Mr. Grey. Den gentager sig, gentager sig, gentager sig i en uendelighed, og man bliver så træt til sidst.

Som hjemmegående sommerferiehusmoder i forstæderne, må jeg jo siges at være lige i segmentet til Fifty Shades. Men nej, jeg blev satme ikke våd i trussen af SM pisk og stønnende elskende. Og det på trods af, at der må siges at være rigeligt med muligheder. Jeg har ikke tal på det, men et slag på tasken …. eller i numsen …. er , at de knalder 20 gange på de 500 sider. Dog ikke lige præstationer, der kunne light my fire.

Hvis du har et par dage, hvor du virkelig ikke ved, hvad du ellers skal tage dig til. Så ja, så kan man godt læse Fifty Shades bare for at have gjort det og for at få et lille grin. Men hvis du har lidt mere sparsom ferietid end mig, så begav dig selv med et større litterært værk. Mit næste projekt er den her

 

minkamp

Og den, tror jeg til gengæld, er virkelig god. Jeg glæder mig i hvert fald.

 

So long,

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s